Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nina Fagerströmin elämässä ratsastus voitti rakkauden – ”Pitkään minun ei ollut helppoa edes puhua asiasta”
Posted on Saturday April 21, 2018

Esteratsastaja Nina Fagerström jätti Euroopan kilpakentät rakkauden takia. Viime vuonna hän päätti valita ratsastuksen ja muutti yksin takaisin Eurooppaan.

Pohjois-Korea aikoo lopettaa ydin- ja ohjuskokeensa ja sulkea ydinkoekeskuksensa – Trump ilmoitti olevansa tyytyväinen, Japani vaatii aseista luopumista
Posted on Saturday April 21, 2018

Donald Trump ilmoitti heti tyytyväisyytensä Kim Jong-unin lausuntoon. Japanin puolustusministerin mukaan Pohjois-Koreaan kohdistettua painetta ei pidä nyt hellittää.

Järvenpää loi reseptin, joka onnistuu imemään uusia asukkaita kaupunkiin – maata ostetaan vapaaehtoisesti tai pakolla
Posted on Saturday April 21, 2018

Järvenpään tavoitteena on kasvaa 50 000 asukkaan kaupungiksi vajaassa kymmenessä vuodessa.

Bank Norwegian tarjoaa pikavippejä hirmukorolla, mutta toimitusjohtaja Tine Wollebekk ei antaisi omien lastensa ottaa sellaista
Posted on Saturday April 21, 2018

Tine Wollebekk ennustaa pankkien toiminnan muuttuvan voimakkaasti lähiaikoina, kun palveluita voi ostaa helposti eri toimijoilta.

Kysyimme lukijoilta toteutumatta jääneistä perhehaaveista, ja vastaukset yllättivät – Monen elämä ei tunnu lasten saamiseen tarpeeksi turvalliselta, tulevaisuudesta puhumattakaan
Posted on Saturday April 21, 2018

HS kysyi lukijoilta, mikseivät heidän toiveensa lasten määrästä toteutuneet. Monella pätkätyösuhteet, huono taloudellinen tilanne sekä huoli ympäristöstä vaikuttavat siihen, saadaanko useampi tai edes yksi lapsi.

Wanhoja Uutisia  HS Aikakone 

 

Uutisia

 

Google News      Barents Observer      Росбалт(RosBalt)      IHS Jane's 360      Ukraine      LiveUaMap      Expressen.se

 

YLE

Päiväkoti menee kiinni klo 13 ja kylän tärkein harrastus oli pitkään kielletty naisilta – Itävalta miettii, mikä saisi naiset viihtymään maaseudulla
Posted on Saturday April 21, 2018

Itävallassa on jo versio Maajussille morsian -ohjelmasta. Nyt pohditaan, onko naisten poislähdöllä myös poliittisia vaikutuksia. Yle vieraili parintuhannen asukkaan itävaltalaiskylässä Alppien juurella.

Joki on jo sula, mutta jäälautalla riittää pilkkijöitä – "Jää on kuin reikäjuustoa"
Posted on Saturday April 21, 2018

Innokkaimmat pilkkijät löytävät jäätä ja saalispaikkoja pitkälle kevääseen. Oulun keskustan tuntumassa jäät ovat käyneet jo vähiin, mutta rantajäiltä narrataan vielä siikaa.

Nuoret kertovat syrjäytymisestä: 25-vuotias mies jäi kotinsa vangiksi ja 23-vuotias nainen on väliaikaisella sairaseläkkeellä – "Olen usein kuullut olevani yhteiskunnan loinen"
Posted on Saturday April 21, 2018

Kaksi syrjäytymisen kokenutta nuorta toivoo, että ongelmista puhuttaisiin avoimemmin ja ymmärrys lisääntyisi. He selvisivät pahimman yli.

Japani ei ole tyytyväinen Pohjois-Korean ilmoitukseen
Posted on Saturday April 21, 2018

Japanin mielestä Pohjois-Korea ei maininnut "lyhyen kantaman ja keskikokoisten ballististen ohjusten hylkäämistä".

Karjalainen: Suurimpien ammatiliittojen mukaan naisten syrjintä töissä on iso ongelma
Posted on Saturday April 21, 2018

Puolet ammattiliitoista nostaa suurena ongelmana esille myös muun muassa työntekijöiden epäasiallisen kohtelun

Hittipeli joutui outoon tilanteeseen: Suosio sukelsi – samalla alkoi ammattilaissarja
Posted on Friday April 20, 2018

H1Z1-pelin uusi ammattilaissarja alkaa lauantain ja sunnuntaina välisenä yönä Vegasissa neljän suomalaispelaajan voimin.

Suosittu pornosivusto ei puhunut totta – julkkisten nimillä löytyy vaikka mitä
Posted on Friday April 20, 2018

Aikuisviihdepalvelun deepfakes-kielto ontuu, Buzzfeed paljastaa.

PUBG-guru kommentoi pelin ärsyttävintä ominaisuutta – ”Olen pahoillani, mutta et ole kovin hyvä pelaamaan”
Posted on Friday April 20, 2018

PlayerUnknown’s Battlegroundista halutaan areenoita täyttävä kilpapeli, paljastaa pelin tekijä Eurogamerin haastattelussa.

Nimetön firma keräsi hiljaisuudessa ainakin kymmenien miljoonien tiedot – löytyivät sattumalta verkosta
Posted on Friday April 20, 2018

Yhdysvaltalainen yhtiö on kaikessa hiljaisuudessa koonnut tietoja sadoista miljoonista ihmisistä. Lähes 50 miljoonan some-käyttäjän tiedot vuotivat verkkoon.

Kommentti: Facebookin sinulle esittämä kysymys on pöyristyttävä ja mahdollisesti rikollinen – älä missään nimessä suostu
Posted on Friday April 20, 2018

EU:n uusi tietosuoja-asetus pakottaa yhtiöt kysymään lupaa ihmisiltä näiden tietojen käsittelyyn. Facebook yrittää saada lakisääteisen kyselyn varjolla poikkeuksellisia urkintaoikeuksia. Temppu on paitsi täysin moraaliton, myös mahdollisesti laiton, kirjoittaa Ilta-Sanomien digitoimittaja Henrik Kärkkäinen.

Palkkamurhaa, huumekauppaa, perätön ilmianto Juicesta... Tällaista oli surmatun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin elämä
Posted on Saturday April 21, 2018

Yhden Suomen tunnetuimman ammattirikollisen, Raimo Juhani Anderssonin, 61, ruumis löytyi viime viikonloppuna Vantaalta.

Ainakin kolme kuollut Nicaraguan protesteissa
Posted on Saturday April 21, 2018

Mielenosoitukset ovat jatkuneet jo kolmen päivän ajan.

Pohjois-Korean ydinaseilmoitus ei tyydyttänyt Japania
Posted on Saturday April 21, 2018

Puolustusministeri varoittaa Japanin jatkavan maan painostamista.

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit
Posted on Saturday April 21, 2018

WP: Forbesin ex-toimittaja väittää Trumpin esiintyneen ”John Barronina” ja valehdelleen päästäkseen rikkaiden listalle
Posted on Saturday April 21, 2018

Jonathan Greenbergin mukaan soittaja toukokuun 1984 puhelussa oli selvästi Donald Trump.

Viikonloppuna vallitsee keväinen, mutta pääosin pilvinen sää
Posted on Saturday April 21, 2018

Sunnuntai on lauantaista aurinkoisempi. Lauantain sääennuste lupaa suureen osaan maata pilvistä ja muutamaa plusastetta. Keski-Pohjanmaan tienoilla sataa, Pohjois-Lapissa tulee vähäisiä lumisateita. Aurinkoisinta on lännessä ja lounaassa, muualla maassa pääosin pilvistä.

Pohjois-Korea ilmoittaa lopettavansa ydin- ja ohjuskokeet, Trump: ”erittäin hyvä päätös”
Posted on Saturday April 21, 2018

Asiasta kertoo Etelä-Korean uutistoimisto Yonhap. CNN-raportti Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un kertoo, että hän on päättänyt sulkea ydinkoealueen maan pohjoisosissa.

Sky News: Nuorisovankilan työntekijä Texasissa varasti niin paljon fajitas-lihoja, että joutuu vankilaan
Posted on Saturday April 21, 2018

Varkauksien yhteenlaskettu rikoshyöty on liki miljoona euroa. Texasilaisen nuorisovankilan työntekijän Gilberto Escamillan, 53, toimenkuvaan kuului ruokatoimitusten tilaaminen tukuista. Pitkään jatkunut välistäveto paljastui viime kesänä, kun eräs tavarantoimittaja kertoi puhelimessa toiselle vankilan työntekijälle, että laitokseen saapuva fajitas-toimitus pitäisi vahvistaa.

Veikkauksen karmea moka: Jorma, 62, voitti ravipelissä yli 700 euroa - peliyhtiö peri voittorahat takaisin vuorokautta myöhemmin
Posted on Friday April 20, 2018

Lahtelainen Jorma maksoi kaikki laskut ja vei vaimonsa ulos ravipelivoiton kunniaksi. Vuorokautta myöhemmin Veikkaus-tilin saldo näytti yli 700 euroa miinusta. Torstaina 718 euron voitto ravipeleissä sai 62-vuotiaan Jorman puhkumaan riemua. Perjantaina tunne vaihtui karvaaseen pettymykseen ja ahdistukseen, kun Veikkaus alkoi vaatia voittorahoja takaisin tekniseen vikaan vedoten - vaikka eläkeläinen oli jo ehtinyt käyttää rahat. Jorma kertoo sijoittaneensa torstaina kello 13.53 Ruotsin ravien troikkapeliin 50 senttiä. Lähdön voittokerroin oli 1 436, ja kun oma hevonen kiri maaliin ensimmäisenä, Veikkaus-tilille napsahti välittömästi 718 euroa.

Presidentti Ahtisaari moittii YK:ta kovin sanoin Syyrian sodasta: ”Turvallisuusneuvosto on epäonnistunut”
Posted on Friday April 20, 2018

Nobelin rauhanpalkinnon voittanut presidentti Martti Ahtisaari kertoo uskovansa vankasti Yhdistyneisiin kansakuntiin, minkä vuoksi hän kertoo tietävänsä, että se pystyy Syyriassa myös parempaan. - Seitsemän vuotta sotaa. Vähintään puoli miljoonaa kuollutta. Yli viisi miljoonaa pakolaista. Katsoipa asiaa mistä suunnasta tahansa, Syyrian sota on jatkunut aivan liian kauan, presidentti Martti Ahtisaari kertoo mielipidekirjoituksen ensimmäisessä kappaleessa. Syyriassa riehuva sisällissota otti jälleen uuden käänteen, kun Itä-Ghoutassa tapahtui kaasuisku, joka tappoi ainakin 70 ihmistä huhtikuun alkupuolella. Länsi syyttää iskusta presidentti Bashar al-Assadia, joka taas on tärkeimmän liittolaisensa Venäjän säestyksellä kiistänyt kaiken. Yhdysvallat, Britannia ja Ranska rankaisivat Syyriaa tekemällä ilmaiskuja Assadin joukkoihin. Asetelmassa nähdään vaara laajemmalle yhteenotolle Yhdysvaltain ja Venäjän välillä.