Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiantuntija visioi verkkokaupan tulevaisuutta Suomessa: "Byrokraattiset ja liikkeissään hitaat yritykset ovat vaarassa päätyä Amazonin orjiksi"
Posted on Thursday January 17, 2019

Brändin pitää reagoida nopeasti ja olla kärsivällinen, mikäli tarkoituksena on tehdä menestyksekästä liiketoimintaa Amazonissa. Oikoteitä onneen ei ole.

Suomalaiset eivät lankea houkutukseen – itsepalvelukassat eivät lisää täällä varkauksia
Posted on Thursday January 17, 2019

Suomalaisia pidetään tunnetusti rehellisenä kansana. Samaan suuntaan viittaavat niin S- kuin K-ryhmässäkin tehdyt tutkimukset, joiden mukaan itsepalvelukassat eivät täällä lisää varkauksia.

Millaisia ongelmia tekoälyn avulla voi ratkaista? Yllättävää kyllä, matematiikkakaan ei tiedä vastausta
Posted on Thursday January 17, 2019

Kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin, mikäli organisaatio hakee hyötyä tekoälyvallankumouksesta. Asia selviää kanadalaisen Waterloon yliopiston tutkimuksesta.

Spotify vastustaa uutta muutosta raivokkaasti: "Tarkoittaisi kaksinkertaista veloitusta"
Posted on Thursday January 17, 2019

Tekijänoikeusdirektiiviin tehtävistä muutoksista käytävät neuvottelut ovat loppusuoralla. Muusikot ja muut luovan työn tekijät voisivat jatkossa vaatia Spotifyn kaltaisilta palveluilta lisää rahaa.

"Päättäväistä ja hyvin rahoitettua toimintaa" – Facebook sulki satoja Venäjän propagandatilejä, julkaisi näytteitä sisällöistä
Posted on Thursday January 17, 2019

Some-palvelut ovat monesti osoittautuneet hyviksi työkaluiksi propagandatehtailijoille. Alalla ovat kunnostautuneet etenkin venäläiset, joilla Facebook kertoo nyt lyöneensä kapuloita rattaisiin.