Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Amazon julkaisi hiljaisesti lupaavan mobiilisovelluksen
Posted on Friday April 20, 2018

Amazon on julkaissut Google play -kaupassa Android-sovelluksen, jonka nimi on simppelisti ”Internet”. PocketNow kertoo yhtiön julkaiseen hiljaisesti kevyen selaimen.

Käytätkö tätä vpn-palvelua? Kohta et enää käytä
Posted on Friday April 20, 2018

Opera on tarjonnut selaimellaan vaihtoehdon valtavirtaselaimille. Se on tarjonnut myös vpn-palvelua, mutta se lysti loppuu aivan kohta.

Telian tehostus tepsi ja samalla vei asiakkaita Suomessa
Posted on Friday April 20, 2018

Telian käyttökate kasvoi kululeikkauksilla ja asiakaskato jäi siedettäväksi. Kolmen operaattorin mobiililiittymäkisassa alkuvuonna voiton vei DNA.

Miten päin puuhun kiivetään? Kuntalehti: Valtio perusti ensin sote-it-yhtiön, pyysi vasta sitten kommentteja – "87 prosenttia vastusti"
Posted on Friday April 20, 2018

Hallituksen it-linjaukset sote-uudistuksen yhteydessä saavat kritiikkiä Varsinais-Suomesta ja Espoosta, kertoo Kuntalehti. Liian keskittämisen uskotaan hidastavan kehitystyötä. Sosiaali- ja terveysministeriön kuulemistilaisuudessa arvosteltiin myös sitä, että kuntia ja maakuntia kuunnellaan valmistelussa vasta nyt, kun SoteDigi-valtionyhtiö on jo ensin perustettu.

Kelmi vai sankari? Silmukka kiristyy tietoturvajulkkiksen ympärillä – Puolustus: "oli bilettänyt viikon"
Posted on Friday April 20, 2018

Brittiläistä Marcus Hutchinsia ylistettiin viime keväänä ympäri maailman, kun hän keksi keinon WannaCry-haittaohjelman pysäyttämiseksi. Vähän myöhemmin nimi ponnahti esiin ikävämmässä yhteydessä.